Isotretinoin - 1 vecka


En vecka idag, och det har faktiskt gått fort!
Är inte så förstörd som jag ser ut, men bilderna är tagna imorse när jag precis ramlat ur sängen och kravlat mig in i badrummet haha... Tycker fortfarande det är jobbigt att lägga upp, men känns lättare än sist gång så det blir väl bättre med tiden. Så här ser jag alltså ut nu, efter en veckas Isotretinoin. I måndags fick jag typ sju nya finnar vilket känns skitsegt, samtidigt som jag vetat att en uppblossning är oundviklig. Igår kunde jag inte hålla fingrarna i styr och klämde lite på kinderna, vilket ju är förbjudet men det är svårt att undvika. Därför är jag lite prickigare men allt är inte aktiva finnar. Däremot har två nya börjat formas på min tre månaders problemfria haka under natten.
 
So far har jag inte märkt av någon torrhet, men det dröjer väl inte länge. Bävar lite inför det haha, har precis fått ordning på mina annars så torra läppar så att de kommer bli torra igen suger ju. Var lite fnasig igår på näsan och mellan ögonbrynen, men försvann efter att jag smörjt in mig med kokosoljan.
 
Annars lunkar det på, har inte varit ledsen en enda gång den senaste veckan tror jag? Inte gråtit mig själv till sömns pga aknen till exempel, så himla skönt. Vet inte hur länge den här lyckan håller i sig i och med att det kommer dröja flera veckor till innan jag märker skillnad, men det är fantastiskt så länge det varar. Tycker ju så klart att det fortfarande är jobbigt att se mitt ansikte täckt med onda bölder under huden men har bara sminkat mig som vanligt och inte orkat bry mig riktigt. Att veta att jag äntligen har kommit igång med medicinen och att det bara kan bli bättre gör en del för självförtroendet!
 
Återkommer när jag har något annat att skriva om, annars hörs vi nästa fredag igen!
Massa kramar, Hanna
 
progress | | En kommentar |
Upp